WYDARZENIA PROLOGUE


Kolejny fantastyczny rok za nami ...czyli IV urodziny Prologue!

Dzięki hojności przybyłych gości oraz przyjaciół w ten wyjątkowy dzień, zebraliśmy łacznie 9 tysięcy zł❤️️. Kwotę tę ,przekazaliśmy osobiście na ręce rodziny zmagającej sie z problemami dnia codziennego, ze względu na ciężką chorobę ich bardzo chorego, niewidomego dziecka. Otrzymaliśmy wzruszajacy, odręcznie napisany list z podziękowaniem od mamy chłopca, który bardzo poruszył nasze serca i wiemy napewno, że pieniążki trafiły do ludzi, którzy naprawdę ich potrzebowali. Pomimo, iż list skierowany jest nie tylko do nas, ale do wszystkich naszych gości, dzięki którym mogliśmy chociaż trochę ulżyć w ich trudnej sytuacji, nie wydrukujemy jego treści, aby zachować tożsamość rodziny w tajemnicy. 

Chcemy jedank z tego miejsca podziękować Wam wszystkim, tak w imieniu rodziny chłopca, jak i naszym. Mimo, iż nie jesteśmy w stanie pomóc wszystkim, to dzięki Wam, życie chociaż jednej rodziny stało się odrobinę łatwiejsze❤️.

Z wyrazami wdzięczności

Zespół Prologue

Serca dla Bukowna 2019

Podczas tegorocznych Dni Bukowna 2019 (skąd pochodzi nasz Szef Kuchni) wręczone zostały wyjątkowe nagrody - Serca dla Bukowna. Są one wyrazem uznania, dumy i wdzięczności, za promocję rodzinnego miasta swoją postawą, determinacją i osiągnięciami. Dotychczasowe sukcesy Wojtka są bez wątpienia wielkim powodem do dumy, dlatego został jednym z laureatów tej wyjątkowej i jedynej w swoim rodzaju nagrody. Jesteśmy bardzo dumni i szczęśliwi wraz z całym zespołem Prologue! Wielkie Gratulacje dla naszego Szefa Kuchni i wyjątkowego lidera!

Prix au Chef de l' Avenir 2019 dla Wojciecha Korfel

Podczas tegorocznej Gali zorganizowanej przez Académie de la Gastronomie Szef Kuchni oraz współwłaściciel Prologue - Wojciech Korfel otrzymał prestiżowy tytuł Prix au Chef de l' Avenir 2019 (Chef Przyszłości). Akademia Gastronomiczna (w Polsce ) pod przewodnictwem Pana Macieja Dobrzynieckiego, doceniła imponujacą pracę, profesjonalizm i absolutną bezkompromisowość Wojciecha w kluczowych aspektach pracy kuchni i wykonania dań.

"...nie jest to wyróżnienie wyłącznie dla mnie, ten sukces jest zasługą całego zespołu Prologue. Bardzo cieszymy się z nagrody, ale jeszcze mamy wiele do zrobienia, wiec wracamy do pracy..."- powiedział Wojciech odbierając tytuł.

 

Fot. Daniel Miśko - Miśko Collective

 

REZERWACJE

Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

+48 58 526 5909

DOJAZD

ul. Grodzka 9, 80-841 GDAŃSK

Pon - Pt / 16:00-00:00

Sb - Ndz / 13:00-00:00